Επικοινωνία Εκτύπωση English

ΔΗΜ. ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Διαμαρτυρία-καταγγελία για παρεμπόδιση κυκλοφορίας Εθνικής Οδού στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδος κατα την επιστροφή του τετραημέρου στις 28 Οκτ. 2004
 
 
1-11-2004 
 
 
Αξιότιμο 1-11-2004

Γενικό Γραμματέα

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

κ. Κων/νο Εξαρχο

Λαμία

 

Κύριε Γενικέ,

 

Με την επιστολή μου θα ήθελα να καταγγείλω την χθεσινή ταλαιπωρία επί δύο ώρες κατά την επιστροφή μου από το Βελεστίνο στην Αθήνα. Η ουρά των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό από τον ΄Αγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδος έφθανε μέχρι το Μνημείο του Λεωνίδα. Η ανεπίτρεπτή αυτή κατάσταση δημιουργήθηκε εξ αιτίας της αυθαιρεσίας του Δημάρχου του Αγίου Κωνσταντίνου, ο οποίος τοποθέτησε δύο απορριματοφόρα οχήματα, εμποδίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην Τροχαία του Αγίου Κωνσταντίνου να χρησιμοποιήσει για 3-4 ώρες χθες Κυριακή κατά την μεγάλη επιστροφή των αυτοκινήτων τον παράδρομο της Εθνικής Οδού στον Αγιο Κωνσταντίνο, ώστε αντί της μίας λωρίδας, να κινούνται δύο λωρίδες αυτοκινήτων στο σημείο αυτό της Εθνικής Οδού.

 

Κύριε Γενικέ, καταγγέλλω την αυθαιρεσία αυτή του Δημάρχου του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδος και παρακαλώ να λάβετε τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην είναι δυνατόν σε μία ευνομούμενη πολιτεία να αυθαιρετεί, να ταλαιπωρεί τόσους πολίτες και να μην βοηθάει το γενικό σύνολο.

 

Με τιμή

 

 

Δημήτριος Καραμπερόπουλος


Created by  WebLines  2004